ER-PROJESİ SAYGI DEĞERİ AİLE SEMİNERİ (LİSE)

·         ErVa - Erdemlerimizle Varız Projesi, Kayseri Valiliği himayelerinde uygulanan bir projedir.

·         2023-2024 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Kayseri İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı 100 okulda uygulanmaktadır.

·         Projemiz kapsamında 6 ayda 6 kök değerimiz (saygı, edep, merhamet, vatanseverlik, vefa, adalet ) çeşitli etkinliklerle okullarda işlenmektedir.

·         Projenin uygulandığı okullarda eğitim gören öğrencilerin siz değerli aileleri için altı ayda altı kök değerle ilgili seminer yapılacaktır.

·         Ekim ayında SAYGI değeri işlenmiş olup, bu değerimize ilişkin semineri  Alişan KAPAKLIKAYA yapacaktır.

·         05 Kasım 2023 (PAZAR) Saat:14.00'de Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecektir.

·         Katılım zorunlu değildir ve ücretsizdir. Seminer, projenin uygulandığı okullardaki öğrencilerin ailelerine özel planlanmış olup katılım bildirimi önem arz etmektedir.

SAYGI DEĞERİ AİLE SEMİNERİ (LİSE)

·         Lütfen katılıp katılmayacağınızı aşağıdaki formda belirtiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Yayın: 30.10.2023 - Güncelleme: 30.10.2023 13:54 - Görüntülenme: 36
Kaynak: ErVa Erdemlerimizle Varız Projesi, Kayseri Valiliği