Kodlama Saati Etkinlikleri

M.E.B Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 29.11.2023 tarihli ve E. 90835369 sayılı yazısı gereği, Uluslararası ölçekte bilgisayar bilimleri eğitiminin öğrenci ve öğretmenler tarafından desteklenmesi amacıyla kar amacı gütmeyen code.org kurulusu tarafından “Hour of Code- Kodlama Saati” etkinliği 186 ülkede es zamanlı olarak yürütülmektedir. Bu kapsamda 4-10 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Kodlama Saati etkinlikleri, yapay zeka ile yaratıcılık temasında düzenlenecektir.

Söz konusu etkinliğe katılım sağlamak üzere bilgi işlemsel düşünme, kodlama eğitimi ve yapay zeka konularına ilgi duyan okulumuz yöneticilerine, öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Söz konusu etkinliğe katılım sağlamak üzere bilgi işlemsel düşünme, kodlama eğitimi ve yapay zeka konularına ilgi duyan okulumuz yöneticilerine ve tüm öğretmenlerimize önemle duyurulur.

Enver KAYA

Okul Müdürü

NOT:Kodlama saati ile ilgili etkinlikler ve katılım bilgileri http://meb.ai/AuxIlw bağlantısından incelenebilmektedir.

04-12-2023

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 01:37 - Görüntülenme: 59