ÖNEMLİ DUYURU!!!

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 2. YAZILI ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARI

Mrt

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAVLARDA KULLANILACAK KONU DAĞILIM ÇİZELGELERİ

●Tüm Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve Velilerimize Önemle Duyurulur...!!!

"Ramazan Heyecanı" Programı Başlıyor

Genel Müdürlüğümüz ramazan ayı için yepyeni ve çok özel içeriklerle izleyicisini karşılamaya hazırlanıyor. Dört farklı programla seyircilerimiz ramazan ayının manevi atmosferini hissedecek ve ramazan kültürünün vazgeçilmezlerini izleyecekler.

Mrt

Millî Muharip Uçağımız "KAAN"

Şbt

AÇIK ÖĞRETİM LİSELERİ 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR.!!! ÖNEMLE DUYURULUR..

Ock

ÖSYM tarafından açıklanan sınav takvimine göre; 8 Haziran'da Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran sabahı yeterlilik Testleri (AYT), 9 Haziran sabahı yeterlilikte Alan Yeterlilik Testleri (AYT), sağlanmasında ise Yabancı Dil Testi (YDT) gerçekleşecek…

2024 YKS başvuruları ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre 01-26 Şubat 2024 tarihleri arasında alınacak.

Ock

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında 17/05/2016 tarihinde imzalanan " Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü" doğrultusunda  " Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile okul sağlığı ile ilişkili tüm programların çerçevesini oluşturan ve okul sağlığında bütüncül yaklaşımı hedefleyen "Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı" başlatılmıştır.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Hazırlanan "AİHL Meslek Dersleri ve Arapça Yazılıya Hazırlık Paketi" Yayında

ORTAÖĞRETİM 1. DÖNEM 2. YAZILI ÖRNEK SORU KİTAPÇIKLARI

Ara

ErVa – “Erdemlerimizle Varız” PROJESİ kapsamında,“EDEP DEĞERİ AİLE SEMİNERİ”(LİSE DÜZEYİ) konulu Panel verilecektir. Tüm Öğretmenlerimize, Velilerimize ve Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ara

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce yürütülen "Ortaöğretimde Geliştirme ve İzleme Sistemi (OGİS)" kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı ile Matematik derslerinden araştırma gerçekleştirileceği, ilçemizdeki yerel yerleştirme ile öğrenci alan resmî okullarda öğrenim gören 9.sınıf öğrencilerinin ods.eba.gov.tr adresinde paylaşılacak araştırmaya ek listedeki planlama doğrultusunda katılım sağlanması gerekmektedir.

Okulumuz yöneticilerine, öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ara

M.E.B Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün 29.11.2023 tarihli ve E. 90835369 sayılı yazısı gereği, Uluslararası ölçekte bilgisayar bilimleri eğitiminin öğrenci ve öğretmenler tarafından desteklenmesi amacıyla kar amacı gütmeyen code.org kurulusu tarafından “Hour of Code- Kodlama Saati” etkinliği 186 ülkede es zamanlı olarak yürütülmektedir. Bu kapsamda 4-10 Aralık 2023 tarihleri arasında düzenlenecek Kodlama Saati etkinlikleri, yapay zeka ile yaratıcılık temasında düzenlenecektir.

Söz konusu etkinliğe katılım sağlamak üzere bilgi işlemsel düşünme, kodlama eğitimi ve yapay zeka konularına ilgi duyan okulumuz yöneticilerine, öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.

Kas

Okulumuzda 2023/2024 Eğitim Öğretim yılında 1.Dönem ve 2.Dönem yapılacak Veli toplantı tarih ve saatleri Öğretmenler Kurulu toplantısında alınan kararda belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Tüm Öğretmenlerimize, Velilerimize ve Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Kas

ER-PROJESİ kapsamında, DİJİTALLEŞME VE ÇOCUKLARDA CİNSİYET KİMLİĞİ GELİŞİMİ “LİSE DÜZEYİ” konulu Panel verilecektir. Tüm Öğretmenlerimize, Velilerimize ve Öğrencilerimize duyurulur.

Ekm

ER-PROJESİ kapsamında, SAYGI DEĞERİ AİLE SEMİNERİ (LİSE) verilecektir. Tüm Öğretmenlerimize, Velilerimize ve Öğrencilerimize duyrulur.