May

ÖNEMLİ !!! OKULUMUZDA 2023 - 2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMİ (9-10-11.SINIFLAR İÇİN) AÇIKLANDI…!

Tüm Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve Velilerimize Önemle duyurulur...!!!

May

ÖNEMLİ !!! OKULUMUZDA 2023 - 2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMİ (12.SINIFLAR İÇİN) AÇIKLANDI…!

Tüm Öğretmenlerimize, 12.Sınıf Öğrencilerimize ve Velilerimize Önemle duyurulur...!!!

Nis

Okulumuzda 25 Nisan Perşembe günü, saat 12.00/12.30 aralığında; Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimizin katılımı ile kitap okuma etkinliği yapıldı.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimize ,17.04.2024 tarihinde saat 13:30 da, Kayseri il Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından terör, terör örgütlerinin elaman temin etme yöntemleri hakkında bilgilendirme konferansı verilmiştir.

Nis

ÖNEMLİ DUYURU! 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM HAFTALIK DERS PROGRAMI ÇİZELGESİ YENİLENMİŞTİR...!

● Haftalık Ders Programı 15.04.2024 tarihinden geçerli olmak üzere yenilenmiştir.

● Öğretmenlerimize, Velilerimize ve Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Nis

● Öğretmenlerimize, Velilerimize ve Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Mrt

Kocasinan Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak, Okulumuzda her yıl olduğu gibi bu yıl da mübarek ayının ruhuna uygun bir karşılama etkinlikleri düzenledik.

Mrt

ÖNEMLİ !!! OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİ AÇIKLANDI.

Tüm Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve Velilerimize Önemle Duyurulur...!!!

Mrt

Okulumuzda 07.03.2024 tarihinde PERŞEMBE günü Saat :12:15 de Afete Hazırlık Kulübü Danışman Öğretmenleri Ali ULUYUT ve Gökhan Yavuz ÇAĞMAN koordinatörlüğünde, bütün okulumuz personeli ve Öğrencilerimizin katılımıyla “Yangın ve Deprem Tahliye Tatbikatı” yapıldı.

Mrt

Nurettin Öztürk İmam Hatip Ortaokulu Din Kült. Ve Ahl. Bil. Öğretmeni Kenan DUMAN hocamız ve bir grup 5.Sınıf öğrencileri okulumuzu tanıma amaçlı ziyarette bulundular.

Şbt

18 Ocak 2024 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesinde, Hedef YKS toplantısı Mustafa Germirli Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu binasında yapıldı.

Şbt

Okulumuzda 06.02.2024 tarihinde 11. sınıf öğrencilerimize yönelik önümüzdeki yıl düzenlenecek kurslarla ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı

Şbt

Okulumuzda 04.01.2024 tarihinde Milli Savunma Üniversitesi ile ilgili çeşitli bilgilerin verildiği toplantı, Rehberlik servisimiz tarafından yapıldı.

Şbt

Okulumuz Rehberlik servisi tarafından 13.12.2023 tarihinde özellikle 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik etkili ders çalışma yöntemleri ve etkili motivasyon konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Şbt

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üniversite tanıtım günleri kapsamında, okulumuz 12. sınıf öğrencileri Rehber Öğretmenimiz Rümeysa ÖZÇELİK koordinatörlüğünde, bazı öğretmenlerimizle birlikte, Kadir Has Kongre Merkezindeki "ÜNİVERSİTE TANITIM GÜNLERİ” Programlarına katıldılar.